Glutenfri bananpandekager

In English 🇬🇧

Dette indlæg indeholder affiliate links

banana-pancakes.jpeg

Lette og luftige pandekager med lavt kulhydratindhold

Disse pandekager er kulhydratfattige, fyldt med protein og fyldt med lækker smag.

De er gode til efter træning eller til morgenmad.

De piskede æggehvider hjælper med at gøre dem lettere og luftigere end andre glutenfrie pandelager.

Klassiske pandekager har minimalt protein og er fyldt med kulhydrater. Proteinpandekager har derimod masser af protein og få kulhydrater. Denne særlige opskrift på proteinpandekager har hele 22 g protein pr. Portion.

Hvis du ikke får spist dem allesammen

Denne opskrift giver nok til to personer, men du kan smide eventuelle rester i fryseren. Læg dem mellem noget pergamentpapir i en pose, og så har til en god og hurtig morgenmad en anden dag.

 


Opskrift

Tilberedningstid: 30 min.

Portionsstørrelse: 8 små pandekager

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Del æggene i hvider og blommer.

  2. Kom æggeblommer, Collagen Creamer, banan, kanel, 1/4 tsk bagepulver og salt i en mellemstor skål og pisk, indtil dejen er jævn.

  3. Kom 1/4 tsk bagepulver i æggehviderne og pisk dem stive.

  4. Vend forsigtigt æggehviderne ind i banandejblandingen.

  5. Varm en stegepande over svag varme.

  6. Kom godt 1/2 dl af dejen på panden til hver pandekage og lad dem bage i 60-90 sekunder på hver side.

  7. Server straks.