Glutenfri bananpandekager
Dette indlæg indeholder affiliate links
Lette og luftige pandekager med lavt kulhydratindhold
Disse pandekager er kulhydratfattige, fyldt med protein og fyldt med lækker smag.
De er gode til efter træning eller til morgenmad.
De piskede æggehvider hjælper med at gøre dem lettere og luftigere end andre glutenfrie pandelager.
Klassiske pandekager har minimalt protein og er fyldt med kulhydrater. Proteinpandekager har derimod masser af protein og få kulhydrater. Denne særlige opskrift på proteinpandekager har hele 22 g protein pr. Portion.
Hvis du ikke får spist dem allesammen
Denne opskrift giver nok til to personer, men du kan smide eventuelle rester i fryseren. Læg dem mellem noget pergamentpapir i en pose, og så har til en god og hurtig morgenmad en anden dag.
Opskrift
Tilberedningstid: 30 min.
Portionsstørrelse: 8 små pandekager
Ingredienser
40 g Collagen Creamer eller Vanilje proteinpulver
1 stor meget moden banan
1 knsp kanel
1/2 tsk bagepulver (opdelt)
1/4 tsk salt
2 store æg
Sådan gør du
Del æggene i hvider og blommer.
Kom æggeblommer, Collagen Creamer, banan, kanel, 1/4 tsk bagepulver og salt i en mellemstor skål og pisk, indtil dejen er jævn.
Kom 1/4 tsk bagepulver i æggehviderne og pisk dem stive.
Vend forsigtigt æggehviderne ind i banandejblandingen.
Varm en stegepande over svag varme.
Kom godt 1/2 dl af dejen på panden til hver pandekage og lad dem bage i 60-90 sekunder på hver side.
Server straks.