Den bedste ketokaffe
Opskrift på ketokaffe
Ketokaffe eller smørkaffe er en skøn måde at starte sin ketodag på. Den stimulerer både dig og dit stofskifte, og så hjælper den med at øge fokus.
Jeg drikker ikke selv kaffe, men derfor kan man jo godt give et godt tip videre til kaffeelskerne.
Ketokaffe er kaffe med smør og kokosolie. Den er cremet og endda lidt sød.
INGREDIENSER:
2,3 dl vand
1 spsk. økologisk smør
1 spsk. MCT-olie eller økologisk jomfru-kokosolie
Fremgangsmåde
Lav en kop kaffe på den måde som du bedst kan lide.
Forslag: Brug en espressokande og simmer kaffepulveret i vandet i ca. 5 minutter, si det derefter over i en kaffekop – du kan også bruge en stempelkande eller en helt almindelig kaffemaskine.
Hæld din friskbryggede kaffe i en blender sammen med smør og kokosolie. Blend i ca. 10 sekunder, og se kaffen blive lys og cremet.
Hæld ketokaffen over i en kop
Tilsæt evt. andre ingredienser som kanel eller flødeskum.
Nyd.