Hjemmelavet saltvandsspray - for stram og sund hud

English 🇬🇧

Healende Saltvand

Man kender det - en tur i bølgen blå strammer op, og gør huden så lækker. Det kolde gys har meget med det at gøre, men det er også fordi, havvand har en helende effekt på de fleste menneskers hud, hvilket også er grunden til, at man i årevis har sendt patienter med svære hudlidelser til behandling ved Det Døde Hav. Det er især det høje indhold af magnesium og andre mineraler kombineret med D-vitamin fra solen der gør forskellen.

Kan man ikke komme i havvand, må havvandet komme til én. Saltvandssprayen efterlader huden frisk og let.

Denne DIY saltvandsspray er et ægte naturligt skønhedsprodukt, som også kan bruges som skintonic. Hvis du aldrig har prøvet salt på huden, så prøv det nu. Det er billigt og let.

Dette indlæg indeholder affiliate links. Du kan læse om min affiliatepolitik her.

Her er 6 af mange grunde til at huden elsker saltvand - det:

  1. Nærer huden: Den hjemmelavede saltvandsspray indeholder mineralrigt salt, som bidrager til at nære huden ved at forsyne den med vigtige sporstoffer og mineraler, der er afgørende for at huden for en sund hud.

  2. Antiseptisk: Takket være saltets antiseptiske egenskaber hjælper sprayen med at bekæmpe bakterier og bakterieopbygning på huden, hvilket kan mindske risikoen for infektioner og hudirritation.

  3. Absorberer toksiner på huden: Saltvandsspray har en naturlig evne til at absorbere urenheder og toksiner, der kan ophobe sig på hudens overflade, hvilket resulterer i en renere og mere strålende hud.

  4. Reducerer akne: Saltvandssprayen kan hjælpe med at komme af med akne ved at fjerne den overskydende olie og urenhederne, der tilstopper porerne, samtidig med at den desinficerer og beroliger betændt hud.

  5. Lindrer eksem: De beroligende og antiinflammatoriske egenskaber i saltvandet kan lindre kløe og irritation forbundet med eksem, hvilket resulterer i en mere komfortabel og sundere hud.

  6. Giver huden en forfriskende og let følelse: Når du bruger saltvandssprayen, vil din hud føles forfrisket og lettere, da den fjerner overskydende olie og snavs, hvilket efterlader huden med en fornemmelse af friskhed og klarhed.

Opskrift på hjemmelavet saltvandsspray

Ingredienser:

Sådan gør du:

  1. Kom saltene i det varme vand, og rør indtil det er fuldstændigt opløst.

  2. Tilsæt eventuelle æteriske olier.

  3. Hæld på glaskrukke eller i flaske med sprayelement.

Brug:

Spray eller dup med en vantrondel på bumser, eksem eller brug den som skintonic.

Relaterede indlæg