Hjemmelavet is af kun tre ingredienser - med mangosauce til
English 🇬🇧
Dette indlæg indeholder affiliate links. Du kan læse om min affiliatepolitik her.
"Det er restaurantstandard" sagde manden, da han smagte min seneste hjemmelavede is med mango dressing. "Og den der mangodressing er uhyre lækker."
Isen kan man lave med alle mulige slags frugter og bær i stedet for ananasen, så lad dig ikke stoppe, hvis du ikke har ananas i huset.
Isen er vegetarisk, glutenfri, mælkefri og sukkerfri.
OPSKRIFT PÅ HJEMMELAVET IS
Udstyr:
Stavblender eller foodprocessor
Ismaskine (valgfrit)
Is:
1 dl plantemælk (jeg bruger hjemmelavet cashewmælk)
1 Sød ananas - hakket. brug kun den bløde del.
3 Frosne bananer
Mangosauce:
4 Mynteblade
1,5 dl hakket mango
1/2 dl havtorn
1 dl plantemælk (cashew)
2 tsk. rå honning
Fremgangsmåde:
Is
Kom mælk, ananas og bananer i et højt krus eller i foodprocessoren.
Blend indtil blandingens er glat.
Kom evt. blandingen i en ismaskine i 15-30 min.
Fordel isen i en form - evt. brødform.
Stil i fryseren.
Mangosauce
Kom alle ingredienerne i et højt krus eller i foodprocessoren.
Blend indtil blandingens er jævn.
Hæld saues over isen.
Nyd.