Rødbede / Avocado - dip
Denne rødbededip vil få dit hjerte synge og gøre dine tænder røde et kort øjeblik. Den er cremet, den er sød, og den er krydret på én gang. Den tilføjer lidt bid til brød, kød eller en smagsfattig ret.
Jeg elsker den især på mit mandelbrød.
Bemærk at rødbeder og andre rodfrugter teknisk set ikke er en del af ketodiæten, men hvis du vil snyde lidt, så er denne dip en dejlig måde at gøre det på.
INGREDIENSER
1 dl cashewnødder, udblødt mindst 4 timer
1 moden avocado
4 rå rødbeder / 5 dl revet
1 citron (skal + juice) (brug økologisk - for at undgå de ubehagelige ting, der sprøjtes på konventionelle frugter)
1 spsk. sennep (Dijon)
Salt
TRIN FOR TRIN
Vask, skræl og rist de røde rødbeder.
Vask citronen og riv skallen
Kom ingredienser i en foodprocesser eller brug en stavblender.
Blend indtil dippen har en glat konsistens.
Smag og tilsæt evt. lidt mere sennep, citronsaft, salt og peber.
Nydes med det samme eller kan opbevares i en lufttæt beholder i 3-4 dage i køleskabet.
MERE: Ketodiæten: Den ultimative keto guide
MERE: Faste for høj fedtforbrænding