Palæo blåbærmuffins
Palæo Blåbær Muffins (mælkefri og low carb)
Leder du efter en super lækker snack, der er lynhurtig at lave? Disse mel-fri muffins er bløde, saftige og meget smagfulde. De smelter bogstaveligt talt på tungen, og ikke nok med det, de er også low carb, korn- og mælkefri.
FORBEREDELSE: 15 min.
BAGETID: 20-25 min.
ANTAL: 6
Ingredienser:
2,5 dl (114 g) mandelmel
1 tsk. bagepulver
1 knivspids salt
2 spsk. (50 g) rå honning
1 dl. (117 g) øko kokosmælk, fuldfed (eller 3 spsk. kokosmælkpulver og 1 dl. vand)
2 spsk. (22 g) kokosolie, smeltet
1 æg
1/4 kop friske blåbær (frosne blåbær fungerer ikke - seriøst. Jeg HAR prøvet, de bliver smattede).
Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 175 ° C, og smør en muffinform eller brug en non-stick.
Bland mandelmel, bagepulver og salt (og evt. kokosmælkepulver).
Tilsæt honning, kokosmælk (eller evt. vand), smeltet kokosolie og æg.
Bland det hele sammen med håndmikseren eller bare en dejskraber.
Vend forsigtigt blåbærene i dejen
Fyld muffinformene næsten helt op - det er nemmest at bruge en ske til at fylde dem med.
Muffinsene er færdige når du stikker en tandstik ind i midten og der ikke sidder dej på - efter ca. 20-25 minutter.
Afkøl muffins i formen, og vent med at servere dem til de er helt afkølede.
Næringsværdi (6 stk.):
Kulhydrater 11,9g; Fibre 2g; Nettokulhydrater 9,9 g; Protein 5,6 g; fedt 18,6 g; Kalorier 223 kcal
Opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet. Du kan også fryse dem